Dimarts, 24 de novembre a les 12h: Segona trobada plenària de la Mesa Transversal per a la recuperació de la ciutat,  amb la intenció de compartir la feina realitzada durant aquests mesos.

Des d’aquest espai, fem un agraïment a tots i totes les participants pel seu treball i també  als tècnics i tècniques del departament informática de la Paeria el seu suport esencial.  Estrenem plataforma per a l’streaming –seguim avançant en la digitalització de la Paeria.

Des d’avui mateix, Catalunya ha iniciat una fase de desescalada que celebrem i que afrontem amb esperança. Els índexs de contagi han anat disminuint i era  necessària una certa obertura per afavorir una reactivació econòmica que és imprescindible: salut i economia són dues variables  que no poden ser considerades antagòniques i que ens hem d’esforçar  per compaginar.

Vídeos

Vols formar part del model de ciutat que s’ha de dissenyar després de la pandèmia del coronavirus?

Vols conèixer la visió d’experts i especialistes en salut, economia, antropologia o sociologia sobre com ha afectat a la societat aquesta crisi sanitària i social?

Des l’Ajuntament de Lleida organitzem les jornades “Àgora de Lleida. Oportunitats i aliances per a la ciutat Postcovid”.

Participa-hi! Del 30 de juny a l’1 de juliol

Més informació aquí:
https://agoralleida.paeria.cat/

Accediu a les sessions de l’Àgora de Lleida a Youtube

paeria.cat