Què és?

La Mesa Transversal es crea fruit de l’acord plenari unànime de 31 de juliol de 2020 entre els grups ERC, JxCat Lleida, Comú de Lleida, PSC, C’s i PP que integren la corporació municipal de Lleida. L’objectiu és confegir un Pla de Treball amb la diagnosi i mesures de xoc concretes per pal·liar els efectes econòmics, socials i sanitaris de la Covid-19 a Lleida.

Integren la Mesa Transversal més de 40 representants dels agents socials i econòmics, sindicats, organitzacions agràries, associacions veïnals i del teixit associatiu, així com personal acadèmic, educatiu i sanitari. Un dels principals punts forts de la Mesa és, precisament, l’àmplia representació ciutadana i el consens al qual s’ha arribat.

A partir de les prop de 500 aportacions dels diferents participants s’han debatut i concretat mesures que han de contribuir a revertir els efectes de la crisi causada per la pandèmia de la Covid-19. Aquestes propostes s’inscriuen en els 4 eixos del PAM que, alhora, adopta els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l’Agenda Urbana 2030.

Podeu consultar les propostes consensuades Documents – Mesa transversal per a la recuperació de la ciutat (paeria.cat)

paeria.cat